Atıklardan kıyafet tasarımı etkinliği - Clothing design activity from waste

Okulumuzun eTwinning proje takımları atıklardan kıyafet tasarım etkinliği yaptı. Sevcan Karadura'ın proje takımı, öğrencilerden birinin annesinin gençlik yıllarından kalan kıyafeti yeniden tasarladı. Çiğdem Tıraş'ın proje takımı, yağmurlu günler için naylon poşetlerden yağmurluk tasarladı. Yavuz Aslan'ın proje takımı ise öğrencilerden birinin eski kot çeket ve tişörtünü kullanarak yeni bir kıyafet tasarladı. Kıyafet tasarım etkinlikleri hem eğitici hem eğlenceli oldu. / Our school's eTwinning project teams organized a clothing design activity from waste. Sevcan Karadura's project team redesigned the outfit of one of the students' mother from her youth years. Çiğdem Tıraş's project team designed a raincoat from nylon bags for rainy days. Yavuz Aslan's project team designed a new outfit using one of the students' old denim jacket and t-shirt. Clothing design events were both educational and entertaining.

29-12-202329-12-202329-12-2023

Yayın: 29.12.2023 - Güncelleme: 29.12.2023 13:28 - Görüntülenme: 85