Atıklardan kıyafet tasarımı sanal sergisi hazırlandı - A virtual exhibition of clothing design from waste was prepared

My Nature My World eTwinning proje takımı atıklardan kıyafet tasarladı. Okulumzdan Sevcan Karadurak, Yavuz Aslan ve Çidem Tıraş'ın da aralarında yer aldığı eTwinning projesinde tüm proje partnerleri atıklardan kıyafet tasarladı. Bu tasarımları sanal sergi hline getirdiler. Atıklardan kıyafet tasarımı sanal sergisini aşağıda yer alan linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

(My Nature My World eTwinning project team designed clothes from waste. All project partners in the eTwinning project, including Sevcan Karadurak, Yavuz Aslan and Çidem Tıraş from our school, designed clothes from waste. They turned these designs into a virtual exhibition. You can watch the virtual exhibition of clothing design from waste by clicking on the link below.)

Yayın: 12.02.2024 - Güncelleme: 12.02.2024 10:52 - Görüntülenme: 37