5 Aralık Dünya toprak Günü öğrenci paylaşımları - Student shares on 5 December World Soil Day

5 Aralık Dünya Toprak Günü. eTwinning projesindeki öğrenciler için Forum sayfasında toprak ile ilgili konu açıldı. Sevcan Karadurak, Çiğdem Tıraş ve Yavuz Aslan'ın takımındaki öğrenciler de toprak ile ilgili slogan, düşünce ve kısa bilgi yazdılar. Bu etkinlik ile öğrencilerde farkındalık oluşturmak ve toprağın önemini hatırlatmak amaçlandı. / December 5 is World Soil Day. A topic about soil was opened on the Forum page for students in the eTwinning project. Students in the team of Sevcan Karadurak, Çiğdem Tıraş and Yavuz Aslan also wrote slogans, thoughts and brief information about soil. This event aimed to raise awareness among students and remind them of the importance of soil.

29-12-202329-12-2023
29-12-2023