T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİNOP / ERFELEK - Erfelek Şehit Özkan Çelikkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi

9 Mayıs eTwinning Günü kutlandı- eTwinning Day was celebrated on May 9.

Okulumuzun proje takımları, öğretmenleri Çiğdem Tıraş, Sevcan Karadurak ve Yavuz Aslan'ın koordinesinde iş birliği yaparak 9 Mayıs eTwinning Günü kutlama ve etkinlikleri yaptılar. Benim doğam Benim Dünyam adlı eTwinning proje takımları ilk olarak video çekimi yaptılar. Video çekimi öncesi videoda ve etkinliklerde kullanmak için materyaller tasarladılar. Öğrencilerin her biri eTwinning'in kendileri için ne anlama geldiğini söylediler. eTwinning tanıtım standı kurdular. Stantta hem proje çalışmalarına yer verdiler hem de hazırladıkları eTwinning broşürlerini dağıttılar. 

Proje süreci boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı hem öğretmenlerimize hem de öğrencilerimize teşekkür ederiz. Erfelek Şehit Özkan Çelikkaya Çok Programlı Anadolu Lisesi ailesi olarak "İyiki eTwinning!" diyoruz.

Our school's project teams collaborated under the coordination of teachers Çiğdem Tıraş, Sevcan Karadurak and Yavuz Aslan and organized May 9 eTwinning Day celebrations and events. The eTwinning project teams called My Nature My World first shot a video. Before the video shooting, they designed materials to use in the video and events. Each of the students said what eTwinning meant to them. They set up an eTwinning promotion stand. At the stand, they included their project work and distributed the eTwinning brochures they prepared.

We would like to thank both our teachers and students for their work throughout the project process. As the family of Erfelek Şehit Özkan Çelikkaya Multi-Program Anatolian High School, we are happy to say "eTwinning!" we say.

10-05-202410-05-202410-05-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.05.2024 - Güncelleme: 10.05.2024 00:04 - Görüntülenme: 19
  Beğen | 0  kişi beğendi