Atık pil toplama kampanyası başlatıldı - A waste battery collection campaign has been launched

Okulumuzun eTwinning projesindeki 3 takımı pil toplama kampanyası başlattı. Yavuz Aslan, Çiğdem Tıraş ve  Sevcan Karadurak adlı öğretmenlerimiz ile proje takımlarındaki öğrenciler atık pil kampanyası için afiş ve broşürler hazırladılar. Hazırladıkları afiş ve broşürler ile atık pil ve zararları konusunda hem başka okullardaki öğrencileri hem de yöre halkını bilgilendirdiler. Atık pil toplama kampanyası 02.03.2024'e kadar devam edecek. / Three teams in our school's eTwinning project started a battery collection campaign. Our teachers Yavuz Aslan, Çiğdem Tıraş and Sevcan Karadurak and the students in the project teams prepared posters and brochures for the waste battery campaign. They informed both students in other schools and the local people about waste batteries and their harms with the posters and brochures they prepared. The waste battery collection campaign will continue until 02.03.2024.

29-12-202329-12-202329-12-2023

Yayın: 29.12.2023 - Güncelleme: 29.12.2023 09:02 - Görüntülenme: 91